Τo Colour Day Festival χρωματίζει τα πάντα και κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει… ούτε καν το cast της ανατρεπτικής ελληνικής κωμωδίας «The Bachelor 3». Η επική τριλογία που έσπασε ταμεία πέρασε από το Colour Day Festival 2018 και οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Νίκος Βουρλιώτης και Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκαν να διασκεδάζουν μέσα στο πολύχρωμο πλήθος.

Η ταινία, που περιλαμβάνει εντυπωσιακά πλάνα μέσα από το φεστιβάλ, έκανε πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου 2018 και μέσα σε 20 ημέρες «έκοψε» 200.000 εισιτήρια!

To Colour Day Festival χρωματίζει το "The Bachelor 3"

Τo Colour Day Festival χρωματίζει τα πάντα και κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει… ούτε καν το cast της ανατρεπτικής ελληνικής κωμωδίας «The Bachelor 3». Η επική τριλογία που έσπασε ταμεία πέρασε από το Colour Day Festival 2018 και οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Νίκος Βουρλιώτης και Θανάσης Βισκαδουράκης διασκέδασαν μέσα στο πολύχρωμο πλήθος. Τα πλάνα από το Νο.1 ελληνικό μουσικό φεστιβάλ είναι εντυπωσιακά και μαρτυρούν πως αυτή θα είναι για μία ακόμη φορά η επιτυχία της χρονιάς. Μην τη χάσετε! Στους κινηματογράφους από 25 Δεκεμβρίου…για λίγες ακόμη Colour Day Festival στιγμές!-----------------------------------------------------------------------------------------------#colourdayfestival #movie #cinema #greekmovies #Bachelor3 #TheBachelor_Movie3 #ShowtimeProductions #colour #fun #colourdayers #VoiceEntertainmentGroup #villagecinemas

Gepostet von Colour Day Festival am Dienstag, 11. Dezember 2018