Γέμισε χρώμα η Αθήνα στο Colourday Festival 2019. Απλά Μαγικά !

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε για 5η συνεχή χρονιά το Colourday Festival “The Circus Project”, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ χρωμάτων στην Ελλάδα!

Το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Ιουνίου το ΟΑΚΑ γέμισε με χρώμα και χρωματιστό αφρό, ενώ το κοινό που έφτασε συνολικά τις 46 χιλιάδες, απόλαυσε το εντυπωσιακό line-up που περιλάμβανε πάνω από 40 καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Σάββας Πούμπουρας, ο παρουσιαστής του φεστιβάλ, κράτησε την ενέργεια του κοινού στα ύψη, ενώ ο Showman, Φάνης Λαμπρόπουλος, με το δικό του μοναδικό τρόπο προσέφερε στιγμές γέλιου στο πιο δροσερό, χρωματιστό, μουσικό event του καλοκαιριού! Φανταστικά happenings, εντυπωσιακά activities και η ατελείωτη ενέργεια των φίλων του Colourday Festival, μετέτρεψαν το χώρο σε μία πολύχρωμη «σκηνή θεαμάτων».

Όπως κάθε χρόνο, οι ομαδικές ρίψεις υπήρξαν από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές, αποδεικνύοντας πως το χρώμα μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Για μία ακόμη φορά, η υποδοχή των καλλιτεχνών από το κοινό του Colourday Festival ήταν ενθουσιώδης. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας δίνει ραντεβού το 2020.

Μέχρι τότε, αναμένουμε το Aftermovie αλλά και την ταινία που γυρίστηκε και είναι αφιερωμένη στο μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ!